Zorgboerderij Albergen

Zterk! in Albergen

Zterk! Albergen is een beschermde werklocatie voor volwassenen (vanaf 16 jaar). Op het melkveebedrijf van de familie Hannink krijgen wij de mogelijkheid een deel van de ruimte te huren. Deze locatie moet nog worden opgebouwd / verbouwd. Dit gaat gebeuren gedurende 2024, daar waar mogelijk gezamenlijk met deelnemers en begeleiders. Er is ruimte voor 12 volwassenen per dag met 2 begeleiders.

In de tussentijd

We gaan in de tussentijd starten in het “Cultuurhoes Albergen”. Een fijne plek die als basis geldt om vanuit daar Albergen te ontdekken en te bouwen aan een prachtige plek op de boerderij van de familie Hannink. Het “Cultuurhoes” midden in Albergen biedt mogelijkheden voor creatieve activiteiten en gezamenlijke werkzaamheden met verenigingen uit de buurt. We gaan op onderzoek in de omgeving en laten zien waar we goed in zijn.

Zowel in het “Cultuurhoes” als op de boerderij bieden we creatieve mogelijkheden in vele verschillende vormen. De boerderij is een plek die ruimte biedt voor een moestuin, een boerderijwinkel en mogelijkheden om bijvoorbeeld fietsers te voorzien van koffie/thee en zelfgebakken taart.

Het verzorgen van de koeien, wordt gedaan door de boer. Maar even knuffelen, een fles geven aan een van de kalfjes en het helpen op het erf zijn leuke activiteiten voor degene waarbij het past.

Adres

Cultuurhoes Albergen
Hobergenstraat 26
7665 AJ Albergen

Bel ons

06 – 14 77 26 97

Mail ons

albergen@zterkinzorg.nl

Ontmoet ons team

Erna

Senior Werkbegeleider

Michiel

Werk/jeugdbegeleider

Angel

Werk/jeugdbegeleider